Let's Get Social (media)

Je kent ze allemaal wel; Facebook, Twitter, Instagram & YouTube. Het is slechts een greep uit het brede aanbod. Het correct gebruik hiervan versterkt de online aanwezigheid van je onderneming.

Social Media pakketten

Social Media inzetten als bedrijf wil ook zeggen dat je een plan nodig hebt, een strategie om jouw doelstellingen te bereiken. Dat lijkt logisch, maar in de praktijk makkelijker gezegd dan gedaan. Meestal omdat je beperkt wordt door tijd, kennis of middelen.

identityBuilding helpt je om je social media marketing in een stroomversnelling te brengen. We zijn gespecialiseerd in social media management, monitoring, rapportage, content creatie, blogs, promotie en alles wat er verder online nog bij komt kijken.

Heb jij extra ondersteuning of wil jij ook stralen op socials bekijk dan onze pakketten. Contacteer ons en we gaan samen aan de slag! Toch een offerte op maat nodig? Dat kan!

€ 1484*

Starter

€ 2645*

Basic

€ 3640*

Business

Pakket op maat

Zijn onze vooropgestelde pakketten niet wat je zoekt? Vraag dan een offerte aan voor jouw specifieke noden. We komen graag vrijblijvend langs!

prijs op aanvraag

Proefpakket

Wil je ons leren kennen? Dat kan met ons proefpakket van 1 maand! 

€ 300*