Tevreden klanten

Als team luisteren wij naar de noden van onze klanten. Onze vakkennis helpt je de juiste keuze te maken en zorgt voor jouw oplossing op maat.

Wij zijn al een hele tijd klant bij identityBuilding. Zij beheren onze website, Facebookpagina en andere social media op een uiterst professionele manier. Een van de grote pluspunten is de communicatie met identityBuilding: vragen worden onmiddellijk beantwoord en aanpassingen worden binnen de 24 uur uitgevoerd. Ook komt identityBuilding regelmatig ter plaatse om nieuwe modules voor te stellen (deze modules zijn vaak gratis) en te luisteren naar onze professionele behoeften.

Al enkele jaren heel tevreden een vaste klant. Super tof team, die met veel plezier tot de kleinste vraag beantwoorden. Niets is teveel. De persoonlijke en open werksfeer kunnen we enorm waarderen. Luisteren perfect naar onze noden en wensen en gieten dit steeds in een mooi en strak ontwerp voor zowel onze huisstijl, website als webshop! Ga zo door! Wij bevelen jullie overal aan!

Bij identityBuilding staat de ondernemer centraal : je kan deze slogan niet beter verwoorden. Een professioneel team luistert steeds naar je behoeften als klant m.a.w. communicatie staat centraal! Wij hebben dit kunnen ervaren met de opmaak van onze website . Wat ook een pluspunt is de opvolging na de opmaak van de webiste. Wens je iets te veranderen wordt steeds gedaan met de glimlach. Doe zo voort !

Villa Romantika Bali

identityBuilding . . . this dream team makes the dream work! Bedankt voor de 100% optimale samenwerking. Creatief, mooi, snel en leuk – de 4 kernwoorden die het bedrijf omschrijven! Bedankt voor het versterken van onze online aanwezigheid.

Toen wij een paar jaar geleden onze website en sociale media aan identityBuilding toevertrouwden viel er een last van onze schouders. Zij slagen er in om pro-actief de seizoenen, tendensen, praktische info voor onze klanten up to date te houden. Onze online communicatie is er spectaculair door verbeterd. Het lijkt alsof ze beseffen dat wij dusdanig in beslag genomen worden door de dagdagelijkse sleur. De interactie met onze franchisegever Delhaize loopt ook gesmeerd.